DJ-Education

 Adresa: Str. Calea Bucuresti, nr. 79 Tel/Fax: 0341401963 E-mail: grupscolarbudesti@yahoo.com  Director: Mîtu Adrian George Director adj: Dan Daniela

Coordonator site prof.Mîtu Adrian George

 

      

   

    

   

dumitraşcu mihaela

Accesibilitate

Comments

www.grupscolarbudesti.ro Declarație de accesibilitateActualizat: decembrie 2019.

General www.grupscolarbudesti.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. www.grupscolarbudesti.ro a investit o cantitate semnificativă de resurse pentru a se asigura că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitate pe www.grupscolarbudesti.ro

www.grupscolarbudesti.ro pune la dispoziție un instrument care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite www.grupscolarbudesti.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate www.grupscolarbudesti.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Disclaimer www.grupscolarbudesti.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat www.grupscolarbudesti.ro cu Facilitarul de accesibilitate a site-ului web pentru a identifica și repara orice barieră de accesibilitate posibilă pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe www.grupscolarbudesti.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca unele conținuturi să nu fi fost încă complet adaptate la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Aici pentru tine

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe www.grupscolarbudesti.ro sau dacă aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactează-ne

Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați www.grupscolarbudesti.ro Asistență pentru clienți după cum urmează:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.